Tigerdyr

Tigerdyret ankommer forholdsvist sent til Hundredemeterskoven. Tigerdyret er altid glad, og elsker at hoppe. Tigerdyret er en ener i Hundredemeterskoven. Han er den eneste, der kan hoppe som Tigerdyr kan, han er den eneste, som kan lide maltekstrakt, i modsætning til alle andre i skoven.

Tigerdyret, elsker jo som bekendt at hoppe, og dette sker for det meste på halen, som er som en spiral. Hver gang han kommer på besøg hos for eksempel Ninka, bliver dette med et hop. Desværre et hop, som hver gang vælter Ninka omkuld. Det er på samme måde, Tigerdyret for første gang introduceres for Peter Plys. Han kommer hoppende ind i historien, vælter Peter Plys omkuld, sætter sig på Peter Plys’ store mave, og siger: “Hva’ er du for’n en?”

I Disneys film, Tigerdyrets Familiefest, ser vi for en af de første gange, at Tigerdyret altså også kan være ked af det. Grunden hertil er, at han savner sig familie, fordi han ikke længere bryder sig om at være den eneste.

Tigerdyrets stemme er altid lys og glad, hvilket til tider har en smittende effekt på de andre i Hundredemeterskoven.

Nogle typiske Tigerdyr-kommentarer er: Joo-hoo-hoo-hoo-hoo, og på engelsk: T.T.F.N. – tata for now. Ikke mindre kendt er lyden af et hoppende Tigerdyr.

Hvis du også gerne vil kigge på nogle billeder af Tigerdyr, kan du klikke her.

Der er lukket for kommentarer.